Concertagenda

Deze concerten hebben wij in de planning. Voeg deze pagina toe aan de favorieten in je browser, zodat je gemakkelijk op de hoogte bent van nieuwe concerten. Of schrijf je in op de mailinglist (verzoek aan ttfolk@hotmail.com), waarmee je verzekerd bent van reminders voorafgaand aan ieder concert.

Volgende concert is aanstaande vrijdag


VR
20
MEI

2022
The Brothers Gillespie (GB) promofoto

The Merciful Road Tour

James en Sam Gillespie komen uit het Northumbrische dorp Wall en zingen en spelen van jongs af aan traditionele folksongs. Naast de volkstradities van Groot-Brittannië en Ierland met hun magie en mystiek zijn ze diep geïnspireerd door de folk-revival-artiesten uit de jaren 60 en 70, waaronder Nick Drake, John Martyn, Sandy Denny, Bob Dylan, Leonard Cohen en de Amerikaanse roots folk en blues tradities.

De broers reizen sinds 2015 veel en zingen overal, van kampvuren tot concertzalen, Parijse circussen en volksfeesten. Hun uitvoeringen zijn vaak intiem en persoonlijk, geanimeerd door een zeldzame energie die zowel aards als etherisch, romantisch en radicaal is. Begin mei komt hun 3e album uit: 'The Merciful Road', geinspireerd op genade in het leven in moeilijke tijden.

"Stel je het gitaarwerk van de vroege Nic Jones voor, het harmoniewerk van de Dransfields en de toewijding en eerlijkheid van Bob Davenport in twee broers en je krijgt een idee. Hun album The Fell is helemaal briljant." (Mike Harding, BBC)

+ Website
+ Sample (Golden One)
VR
23
SEP

2022
Eric Devries (NL) promofoto
+ Website
+ Youtube (Little White Lies)
VR
14
OKT

2022
The Jigantics (GB) promofoto
+ Website
+ Youtube (2019 promo)
+ Youtube (a full concert)
VR
04
NOV

2022
Pete Morton (GB) promofoto
+ Website
+ Wikipedia (Engels artikel)
+ Youtube (Another Train)
VR
02
DEC

2022
Etan Huijs (NL) promofoto
+ Website
+ Bandcamp
VR
27
JAN

2023
Lynn Miles (CAN) promofoto
+ Website
+ LastFM
+ Youtube (Unravel)
VR
24
FEB

2023
Guy Verlinde Duo (BE) promofoto
+ Website
+ LastFM
VR
22
SEP

2023
Sean Taylor (GB) promofoto
+ Website Sean
+ Wikipedia