Concertagenda

Deze concerten hebben wij in de planning. Voeg deze pagina toe aan de favorieten in je browser, zodat je gemakkelijk op de hoogte bent van nieuwe concerten. Of schrijf je in op de mailinglist (verzoek aan ttfolk@hotmail.com), waarmee je verzekerd bent van reminders voorafgaand aan ieder concert.

Volgende concert is over 3½ maand


VR
22
SEP

2023
Sean Taylor (GB) promofoto

Singer-songwriter en virtuoze bluesgitarist. Geboren en woonachtig in London, heeft deze Britse troubadour met Ierse roots vanaf 2006 al een twaalftal albums op zijn naam staan. In 2010 ging het pas echt goed lopen, omdat BBC Radio-2 radiopresentator Bob Harris hem in zijn liveshow het "grootste akoestische blues talent sinds tijden" noemde. Met zijn akoestische gitaarspel, zijn hese fluisterstem en zijn sterke, kritische songs weet hij alle aandacht op zich te vestigen.

Zijn muzikale menu bestaat uit blues, folk, country en doordrenkt met een beetje jazz. In het verleden speelde hij met de jazzgigant Sonny Rollins dus die jazzinvloeden zijn makkelijk te verklaren. Treedt veelvuldig op door heel Europa en op diverse grotere festivals zoals het Glastonbury Festival. Stond ook in het voorprogramma van John Fogerty, Robert Cray, Richard Thompson, Eric Bibb en Martin Simpson. Zijn laatste album en zijn tour heet "The Beat Goes On". Sean Taylor, één van de meest opwindende en hardwerkende namen in het roots- en bluescircuit, een troubadour pur sang voor de 2e maal bij Trouble Tree FolkConcerts te bewonderen.

+ Website
+ Wikipedia
VR
06
OKT

2023
Nienke Dingemans Band met Verbraak, Van Bijnen en Verbogt (NL) promofoto

Nienke Dingemans heeft ondanks haar jonge leeftijd een krachtige en doorleefde zangstem met karakter. Na haar theatertour: 'Hoe een meisje van 14 de blues kreeg' neemt Nienke ons mee op reis in een nieuw programma met nieuwe songs van Louisiana naar LA. Haar medereizigers zijn Verbraak | van Bijnen 'de kleinste big band van Nederland' en met bassist Joris Verbogt. Naast nieuw werk brengt Nienke ook mooie interpretaties van bekende blues parels. Met referenties naar haar liefde voor storytelling, beeldende kunst en film, combineert ze de Amerikaanse rootsmuziek met het stereotype beeld van (oud) Hollywood.

Maar is Nienke nou wel of niet een Hollywood Girl?

Komt u vanavond luisteren dan kunt u nog net zeggen dat u haar zag toen ze nog niet was doorgebroken.

Mart Smeets BNN/VARAgids: "Het is heerlijke, originele muziek die eigenlijk niet in een hokje geplaatst kan worden en laten we het houden op 'Nienke-muziek'."

+ Monkeyman
+ ♫ Devil on my Shoulder
VR
27
OKT

2023
Other Roads (GB) promofoto
+ Website
+ ♫ At Trouble Tree 2012
VR
08
DEC

2023
The Lasses (NL) promofoto
+ Website
+ Facebook
+ Youtube (Eigen kanaal)
ZO
17
DEC

2023
Hidden Xmas Deluxe tour (NL) promofoto

Geroemd als een van de leukste Americana bands van de lage landen is Hidden Agenda Deluxe vanwege drukke bezigheden van de individuele muzikanten nu nog hoofdzakelijk actief als gelegenheidsband. Het idee van een kersttour ontstond ooit in de zomer op de top van berg. En in die hoedanigheid hebben ze inmiddels al 5 uiterst succesvolle Hidden Xmas Deluxe tours achter de rug, telkens met een talentvolle, internationale gastzangeres. Vorig jaar was dat Shaye Zadravec.

+ Website
+ ♫ Snowing On Raton
VR
26
JAN

2024
Lynn Miles (CAN) promofoto
+ Website
+ Facebook
+ ♫ cd Tumble Weedy World
VR
23
FEB

2024
Guy Verlinde Duo (BE) promofoto
+ Website
+ LastFM
VR
08
MRT

2024
Sem Jansen & Leif de Leeuw (NL) promofoto
+ Website Sem
+ Website Leif
+ ♫ Uncle Sem
+ ♫ Live in Boerderij Zoetermeer
VR
22
MRT

2024
Nina Lynn met Band (NL) promofoto
+ Website
+ Facebook
+ ♫ Home (live with band)
VR
24
MEI

2024
Shaye Zadravec (CAN) promofoto
+ Website
+ ♫ Biloxi
+ ♫ Windfall